Hus i massivtre

Hus i massivtre

Massivtre gir solide, gode og miljøvennlige hus, med kort byggetid.            

Berg&Wien Massivtre leverer hele elementer, som så kan kles på innside og utside etter ønske, ute på byggeplass. Dette gir en løsning uten skjøter som kan sprekke opp, og gir mulighet for tilleggsisolering på utside. Elementene kan også leveres pusset på en eller begge sider, dersom de ikke skal kles inn.

Elementer i massivtre kan benyttes i hele eller deler av konstruksjonen og brukes som bærende elementer i vegg, dekke og tak. Bæresystemet kan være bygd opp av massivtre alene, eller massivtre i kombinasjon med andre materialer.

Berg&Wien tilbyr standard-elementer i massivtre i bredder opptil 1 meter og lengder opp til 9 meter. Bygningselementer av massivtre er energieffektive med hensyn til produksjon, transport og montasje. Massivtreelementer har også gode egenskaper i forbindelse med gjenbruk og gjenvinning, og trevirke regnes som klimanøytralt.

Massivtre er en svært miljøvennlig byggemetode. Vår metode for produksjon av elementer, gir minimalt med restematerialer, ingen skadelige avfallsstoffer og kort byggetid.